Spring naar hoofd-inhoud

Wijzig wachtwoord voorafgaand aan het inloggen

Volg de instructies indien u het huidige wachtwoord vergeten bent of indien u het in de toekomst wilt veranderen.

Ga naar b2b.anita.com. Klik op ‚Login‘. Klik daarna op  ‚Wachtwoord vergeten?‘.

Vul in het lege veld uw klantnummer in en klik op ‚Wachtwoord resetten‘.

Vervolgens ontvangt u een email op het bij ons geregistreerde emailadres. Klik in deze email op de knop ‘Wachtwoord resetten’. Wanneer u geen email heeft ontvangen, controleer dan uw spambox.

Nadat u op  ‚Wachtwoord resetten‘ heft geklikt, verschijnt er een nieuw venster. Daar kunt u een nieuw wachtwoord ingeven en het nogmaals bevestigen.

Belangrijk

Belangrijk! Na deze wijziging kunnen wij uw wachtwoord niet meer controleren, omdat het versleuteld wordt opgeslagen. Onthoud uw wachtwoord daarom goed en sla het op een veilige plek op.